fbpx
Acum citesti:
Mihai Teja – FCSB are antrenor. Eu sunt la Gaz Metan acum
Intreg articolul 2 minute de lectura

Mihai Teja – FCSB are antrenor. Eu sunt la Gaz Metan acum

De câteva zile au reapărut în spațiul public unele informații care dau ca sigură plecarea lui Mihai Teja de la Gaz Metan pentru a prelua formația FCSB. Nemulțumit de rezultatele și jocul echipei, finanțatorul formației bucureștene s-ar fi orientat către antrenorul Gazului Metan, revelația primei părți a campionatului, pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică.

Antrenorul Mihai Teja a spus la finalul partidei cu CFR Cluj că toate aceste informații sunt doar subiecte de presă și a precizat că nu a fost contactat de nimeni de la FCSB. De asemenea, Mihai Teja a mai adăugat că formația bucureșteană are antrenor care trebuie respectat și a spus că nu este nimic adevărat din aceste discuții. Teja a spus că este antrenorul Gazului Metan și nu știe de unde apar astfel de discuții.

“Astea sunt numai subiecte de presă, eu nu am vorbit cu nimeni și nu am fost sunat de nimeni. FCSB are antrenor, trebuie să îl respectăm, nu m-a sunat nimeni de la FCSB. Sunt la Gaz Metan Mediaș și nu știu de unde apare tot ceea ce văd prin ziare, toate lucrurile acestea. Nu e nimic adevărat. Nu știu ce se va întâmpla pe viitor, dar nu este nimic adevărat acum”, a spus Teja.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.