fbpx
Acum citesti:
Derby județean: Gaz Metan întâlnește, sâmbătă, FC Hermannstadt
Intreg articolul 3 minute de lectura

Derby județean: Gaz Metan întâlnește, sâmbătă, FC Hermannstadt

E mare derby, sâmbătă, la Mediaș. Gaz Metan primește vizita formației FC Hermannstadt în cadrul etapei cu numărul 20 din Liga I. În tur, medieșenii au reușit să se impună la Târgu Mureș cu 1-0, prin golul marcat de Valentin Crețu în repriza secundă. Este și un meci al orgoliilor, dată fiind rivalitatea dintre cele două orașe. În plus, suporterii medieșeni și sibieni aruncându-și cuvinte grele în aceste zile pe rețelele de socializare.

Gaz Metan vine după 3 partide cu FCSB, Viitorul și FCSB din care a obținut două puncte în urma unor jocuri foarte bune, însă în toate cele 3 partide medieșenii au jucat în inferioritate numerică, Antoni Ivanov, Marius Constantin și Răzvan Trif fiind eliminați de centralii celor 3 partide.

De altfel, tehnicianul Mihai Teja nu a atacat frontal arbitrajele, însă a spus că din punctul său de vedere unele cartonașe au fost arătate mult prea ușor. Același Mihai Teja a spus joi în cadrul unei conferințe de presă că își dorește câștigarea tuturor celor 3 puncte din partida cu sibienii. Meciul dintre Gaz Metan și FC Hermannstadt se va disputa sâmbătă, de la ora 17.

“Ne propunem să câștigăm acest meci, să luăm 3 puncte. Nu va fi ușor, dar am încredere în băieți. Am încredere în atitudinea lor pentru că mi-au demonstrat că vor să facă performanță, au dorință pentru a câștiga acest meci și evoluția lor de pe parcursul întregului sezon a fost foarte bună și-atunci îmi dă încredere. Sunt sigur că își doresc să câștige acest meci și vom da tot ce avem mai bun să câștigăm meciul cu Hermannstadt”, a spus Mihai Teja.

Tehnicianul Gazului Metan a vorbit în cadrul aceleiași conferințe de presă și despre rivalitatea dintre Sibiu și Mediaș.

“Știm cu toții, și străinii știu și eu care pot să spun că până la primul meci pe care l-am jucat cu Sibiul nu am știut că este un derby, dar știm că este un derby, știm că sunt niște orgolii, dar sper să fie niște orgolii frumoase, adică nu neapărat cu amenințări sau cu vorba urâte și așa mai departe pentru că nu cred că acesta este spiritul jocului de fotbal. E foarte bine ca fiecare să își susțină echipa din toate punctele de vedere și până la urmă echipele trebuie să fie cele care fac spectacol și să reușească să facă un joc bun. Ăsta este lucrul cel mai important, încrâncenarea să fie numai pe teren”, a adăugat antrenorul Gazului Metan.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.