fbpx
Acum citesti:
An plin de reușite pentru sportivii de la Hwarang Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

An plin de reușite pentru sportivii de la Hwarang Sibiu

Clubul Sportiv Hwarang din Sibiu, important pe partea de arte marțiale în orașul nostru fiind specializat în disciplina Taekwon-do ITF sărbătorește un an 2018 plin de realizări și performanțe obținute la principalele competiții naționale și internaționale de profil.

Luptătorii clubului au obținut nu mai puțin de 52 de medalii, dintre care 25 de aur, 17 de argint și 10 de bronz. Concursurile unde s-au remarcat copii, juniorii și seniorii clubului au fost următoarele. Campionatul National de Taekwon-do ITF , Cupa de Vară de Taekwondo ITF, la Mightyfist Eagles Cup (Ungaria), la Cupa Europei de Taekwon-do ITF si la Cupa Romaniei de Taekwon-do ITF .

Alexandru Băilă, Teodor Băilă, Raul Hurdu, Laurențiu Tatu, Crina Orlățan și Ștefan Dughiri au fost sportivii cei mai importanți de la Hwarang, în acest sezon competițional. Luptătorii sunt pregătiți de antrenorul Florin Bîrluț, dublu campion mondial ca sportiv și actualmente tehnicianul lotului național de juniori al României. Întreaga echipa Hwarang mulțumeste pentru susținere atât părinților sportivilor, cât și Consiulului Local Sibiu, Consilului Judetean Sibiu, dar si sponsorilor Jifa International si IFM Group. Va dorim sarbatori fericite si un an nou plin cu bucurii!

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.