fbpx
Acum citesti:
Șeful Gazului Metan: Nu pleacă niciun jucător de la Gaz Metan decât în cazul unei oferte de nerefuzat
Intreg articolul 2 minute de lectura

Șeful Gazului Metan: Nu pleacă niciun jucător de la Gaz Metan decât în cazul unei oferte de nerefuzat

De la Gaz Metan va pleca în această iarnă vreun jucător decât în cazul în care clubul primește o ofertă foarte bună. A spus-o președintele formației medieșene, Ioan Mărginean. Deși finanțatorul FCSB-ului a anunțat publică că vrea să-l transfere pe Iulian Cristea de la Gaz Metan și chiar a spus că mutarea este ca și făcută, lucrurile nu stau tocmai așa din punctul de vedere al conducerii medieșenilor.

Iulian Cristea intră în ultimele şase luni de contract cu Gaz Metan, iar FCSB speră să profite de acest lucru şi să îl transfere încă din prima lună a anului viitor pe fundașul “lupilor negri”, dar conducerea medieșenilor spune că niciun jucător nu va pleca decât în cazul unei oferte de nerefuzat. Președintele Gazului Metan, Ioan Mărginean, a spus că mai mulți jucători din lotul formației medieșene au oferte, însă clubul își propune să nu vândă niciun jucător cel puțin până la vară. În acest fel, șeful Gazului speră ca formația de pe malurile Târnavei Mari să se claseze în primele 6 echipe din campionat și să prindă play-off-ul.

”Domnul Becali este un om bun, dar, ne place sau nu ne place, dânsul nu face parte din conducerea FCSB-ului. Dânsul a spus asta. Acum, noi n-am tratat cu dânsul niciodată. Acum un an jumate au fost tratative pentru Darius Olaru, care au căzut. Noi ne gândim la fotbal, să terminăm acest mini campionat, noi avem multe oferte pe fotbaliştii noştri. Noi am vrea din punct de vedere financiar să fim liniştiţi, să nu vindem niciun jucător”, a declarat Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.