fbpx
Acum citesti:
Vasile Miriuță, înaintea derby-ului cu Gaz Metan : ”Fac un apel la suporterii noștri, să vină și să ne încurajeze la Mediaș pentru că echipa are nevoie de ei”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Vasile Miriuță, înaintea derby-ului cu Gaz Metan : ”Fac un apel la suporterii noștri, să vină și să ne încurajeze la Mediaș pentru că echipa are nevoie de ei”

A patra întâlnire într-un meci oficial dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul din Mediaș. Partida va conta pentru etapa a XX-a a Ligii 1. Este un meci important pentru ambele formații, care au nevoie fiecare de puncte. Antrenorul principal al FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, a declarat, într-o conferință de presă, că jucătorii săi sunt motivați să obțină toate cele 3 puncte în meciul de la Mediaș. ”Mediașul e în mare formă. Îl felicit pe Mihai Teja, care face un lucru extraordinar acolo. (…) Nu vom juca la egal, vom încerca să câștigăm acest joc. Vom vedea la finalul celor 90 de minute cât va fi scorul. Îi simt bine pe băieți. Au făcut o partidă bună cu Dinamo. Îi simt motivați. Mai sunt două meciuri, cu Gaz Metan și cu Viitorul. Vom încerca, sâmbătă, să obținem tot ce se poate din această partidă”, a spus Miriuță. Tehnicianul speră ca, la ora jocului, în tribunele stadionului din Mediaș să fie cât mai mulți suporteri sibieni, în ciuda faptului că oficialii Gazului Metan au luat decizia de a dubla prețul biletelor. ”Vom juca, zic eu, acasă, de data asta, la 60 de kilometri de Sibiu. Chiar dacă s-au făcut biletele 30 de lei – erau 15 lei până acum – sunt sigur că vom avea suporterii alături de noi, în număr cât mai mare. Sunt 60 de kilometri, nu mai sunt o sută și ceva, sau câteva sute. Chiar fac un apel la suporterii noștri, să vină și să ne încurajeze, pentru că echipa are nevoie de ei. E un derbi și vom face tot ce depinde de noi să câștigăm acest joc.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.