fbpx
Acum citesti:
Înfrângere în inferioritate: Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș 2-0
Intreg articolul 2 minute de lectura

Înfrângere în inferioritate: Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș 2-0

Gaz Metan a pierdut în ultima etapă a anului, scor 0-2, în deplasarea de la Universitatea Craiova, într-o partidă în care medieșenii au evoluat mai bine de o repriză cu un jucător mai puțin. Craiovenii au început furibund meciul profitând de apatia medieșenilor din primele minute alepartidei, iar prima mare ocazie a venit în minutul 4, când Tiago Ferreira a șutat din interiorul careului din poziție ideală peste poartă. Prima oportunitate a Gazului Metan a venit în minutul 16, când șutul lui Nasser Chamed a trecut pe lângă poarta oltenilor.

Din minutul 32, medieșenii au rămas cu un jucător în minus, după ce Fofana Boubacar a văzut al doilea cartonaș galben. Gaz Metan a avut o ocazie imensă de a deschide scorul în minutul 35, când Nasser Chamed a centrat excelent din corner, iar lovitura de cap a lui Iulian Cristea a fost respinsă de pe linia porții de Mihăilă. Craiova a replicat un minut mai târziu prin Cicâldău, care a șutat foarte puțin pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca.

Craiova a avut prima oportunitate a reprizei secunde, șutul lui Mateiu din minutul 47 fiind prins de Răzvan Pleșca. Peste încă un minut, același Pleșca a avut o intervenție providențială la șutul lui Mitriță, mingea fiind deviată peste poartă de portarul Gazului Metan.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 52. Mitriță a șutat de la 30 de metri dintr-o lovitură liberă, mingea a fost deviată de Fortes și a intrat în vinclul porții lui Pleșca. Tot Craiova a mai avut o ocazie foarte mare în minutul 56 la ștul lui Cicâldău din interiorul careului, însă mingea a fost respinsă în corner de Răzvan Pleșca. Gaz Metan a echilibrat partida, însă în minutul 85 craiovenii au obținut o lovitură de la 11 metri prin Mitriță, același Mitriță reușind să înscrie.

În urma acestei înfrângeri, Gaz Metan rămâne cu 28 de puncte la finalul anului, iar în prima etapă din 2019 va întâlni pe teren propriu formația Astra Giurgiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.