fbpx
Acum citesti:
Gaz Metan a rămas fără antrenor. Mihai Teja e noul antrenor al FCSB
Intreg articolul 3 minute de lectura

Gaz Metan a rămas fără antrenor. Mihai Teja e noul antrenor al FCSB

Gaz Metan a rămas fără antrenor. Fostul tehnician al medieșenilor, Mihai Teja, a fost numit antrenor la FCSB și a fost prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă. Obiectivul principal impus lui Mihai Teja e câștigarea campionatului, însă Becali i-a transmis acestuia că vrea să vadă că echipa face posesie.

Patronul FCSB a anunțat că 6 luni îi va da mână liberă, apoi, dacă lucrurile nu merg, se va băga peste antrenor. Becali și Teja au vorbit și despre transferuri, iar fostul tehnician al Gazului Metan a spus că din discuția pe care a avut-o cu finanțatorul bucureștenilor, dorește să mai cumpere 4-5 jucători.

Antoni Ivanov, bulgarul de 23 de ani care a jucat la mijlocul terenului pentru Gaz Metan Mediaş, echipa de la care Teja a venit la FCSB pare să fie primul transfer al noului antrenor de la FCSB.

“Îi mulțumesc domnului Becali că s-a gândit la mine. E o șansă pentru mine. N-am venit pentru bani, ci pentru performanță. FCSB e un pas foarte important pentru mine și vreau să fac performanță. Nu există test de 6 luni. Dacă ai rezultate, rămâi. M-am apucat de meseria asta din pasiune.

Am mai fost la Steaua, am mai lucrat cu domnul Gigi Becali, știu ce înseamnă Steaua, am petrecut doi ani în Champions League. Vreau jucători din campionatul intern. Sunt și jucători de la Mediaș. Vreau să le mulțumesc oamenilor de la Mediaș că m-au înțeles și le-am spus că vreau foarte mult să lucrez la Steaua.

În performanță nu există relație de rudenie. Eu nu am venit la Steaua pentru că suntem în aceeași comunitate de aromâni, ci pentru că domnul Gigi Becali crede foarte mult în mine. Dacă nu o să am performanță nu o să țin de scaun. Vreau să-mi încerc șansa pe care domnul Gigi Becali mi-a dat-o și să fac echipa să aibă rezultate.

Am 6 luni în care domnul Becali mi-a promis că nu se bagă. Nu o să fiu omul care să nu aibă o discuție cu domnul Becali, cu MM. Nu e niciun om care să le știe pe toate, de aceea avem un staff. Lotul e foarte bun, pentru că domnul Becali a luat mereu cei mai buni jucători”, a spus Mihai Teja.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.