fbpx
Acum citesti:
Edi Iordănescu a explicat condițiile pentru ca Iulian Cristea să ajungă mai repede la FCSB
Intreg articolul 2 minute de lectura

Edi Iordănescu a explicat condițiile pentru ca Iulian Cristea să ajungă mai repede la FCSB

Recent numit manager general la Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu a anunțat că FCSB s-a înțeles cu Iulian Cristea, iar jucătorul va ajunge la vicecampioana României abia în vară. Există o singură condiție în care Iulian Cristea să ajungă mai repede la bucureșteni, în cazul în care finanțatorul FCSB, Gigi Becali va mări oferta pentru jucătorul Gazului Metan.

Iordănescu a spus că există interes pentru mai mulţi jucători, însă singurul lucru cert este faptul că Iulian Cristea a ajuns la o înţelegere cu FCSB şi va fi jucătorul lor din vară. Noul manager general a mai adăugat că își dorește ca echipa din Mediaș să aibă parte de mai mult respect, iar lumea să înţeleagă că de la Mediaş nu se vor lua jucători în orice condiţii.

“Există interes pentru mai mulţi jucători, dar dacă e să vorbim despre ceva concret atunci Cristea a ajuns la o înţelegere cu FCSB şi va fi jucătorul lor din vară. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare.

Doresc să căpătăm mai mult respect, iar lumea să înţeleagă că de la Mediaş nu se vor lua jucători în orce condiţii. În orele următoare voi avea o discuţie cu jucătorul în care voi clarifica anumite aspecte. Dacă FCSB nu face un efort financiar care să ne mulţumească, atunci din punctul meu de vedere jucătorul va continua aici până în vară.

Sper că va înţelege că este în interesul lui să dea totul pentru echipă şi pentru îndeplinirea obiectivelor. Dacă ei îl doresc aşa mult, atunci vor face un efort care să mulţumească Mediaşul”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.