fbpx
Acum citesti:
FC Hermannstadt joacă pe terenul lui CFR Cluj
Intreg articolul 2 minute de lectura

FC Hermannstadt joacă pe terenul lui CFR Cluj

FC Hermannstadt Facebook

ACTUALIZARE: FC Hermannstadt a terminat meciul la egalitate, 1 – 1, cu CFR Cluj, după ce a condus cu 1 – 0 echipa clujeană. Golul sibienilor a fost înscris de Daniel Tătar, în minutul 29. 

După o pauză de mai bine de o lună, Liga I reîncepe pentru FC Hermannstadt. Reprezentanta orașului nostru pe prima scenă a fotbalului românesc are parte de un meci foarte dificil la început de 2019. Alb-roșii vor juca la Cluj, pe terenul campioanei în exercițiu și liderul clasamentului actualei ediții, CFR Cluj. Formație care nu a mai pierdut un meci în campionat din 12 septembrie.

 

Antrenorul Vasile Miriuță se așteaptă la un meci greu contra fostei sale echipe, CFR-ul având în opinia sa cel mai bun lot din România. ”Începem mâine, prima etapă la CFR. Știm cu toții, campioana României! Au niște fotbaliști foarte buni, după părerea mea cei mai buni din România la ora actuală. Vorbim de un Camora, de un Ciprian Deac, de Omrani sau Țucudean. Sunt și niște băieți minunați. Mâine va fi o partidă foarte grea cu ei, dar avem și noi șansa noastră. Vom da tot ce avem mâine și vom juca să câștigăm! Băieții mei au demonstrat că dacă prind o zi bună și respectă ce facem la antrenamente ne putem bate cu orice echipă din România”, a declarat Vasile Miriuță. Va fi al doilea joc consecutiv pentru FCH la Cluj, ultima dată au învins pe Viitorul Constanța. ”Trebuie să fim pregătiți, în primul rând mental pentru acest meci. Întâlnim o echipă care nu a schimbat niciun jucător din formula de bază. Trebuie să fim pregătiți în toate compartimentele, să ne facem treaba și să punem în practică ceea ce am pregătit pentru acest meci”, a declarat căpitanul echipei, Răzvan Dâlbea.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.