fbpx
Acum citesti:
Egal în primul meci din an: Gaz Metan-Astra Giurgiu 1-1
Intreg articolul 2 minute de lectura

Egal în primul meci din an: Gaz Metan-Astra Giurgiu 1-1

Gaz Metan Mediaș nu a reușit decât un rezultat de egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu la debutul pe bancă al lui Edward Iordănescu. În urma acestui rezultat, medieșenii rămân destul de departe de play-off, însă lupta rămâne deschisă pentru ultimul care asigură prezența în primele 6 formații ale campionatului.

Gaz Metan a arătat poftă de forbal în prima repriză pe care a dominat-o copios și a fost foarte aproape de gol pentru prima oară în minutul 26, la capul lui Chamed, care s-a dus pe lângă poartă. Ocazia lui Ely Fernandes din minutul 42 a precedat deschiderea de scor din prelungirile primei reprize. Chamed și-a luat revanșa pentru ocazia ratată și a înscris cu o lovitură perfectă de cap.

Astra a intrat mult mai hotărâtă în repriza secundă și a profitat din plin de apatia Gazului Metan. În minutul 66, Mihai Butean, care ratase o ocazie mare și în minutul 54, s-a distrat cu defensiva medieșenilor și l-a învins fără probleme pe Răzvan Pleșca. Ambele formații au căutat victoria în ultima parte a partidei, au ratat câte o ocazie foarte mare, însă scorul a rămas neschimbat până la finalul jocului.

Gaz Metan acumulează 29 de puncte și se menține pe locul 8, cu 29 de puncte. Etapa viitoare, medieșenii joacă în deplasare cu Politehnica Iași.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.