fbpx
Acum citesti:
Alpha Basketball Sibiu a terminat pe podium la Cupa Transilvania de minibaschet
Intreg articolul 2 minute de lectura

Alpha Basketball Sibiu a terminat pe podium la Cupa Transilvania de minibaschet

Baschetbliștii sibieni au terminat pe locul III Cupa Transilvania la minibaschet. Copiii antrenați de Alexandru Hulpuș și Ivan Gemaljevic au rupt „blestemul” locului IV și au reușit să își adjudece medalia la această competiție, pe când echipa a doua a clubului a încheiat pe poziția a opta. Întrecerea s-a desfășurat în perioada 2-5 februarie, la Târgu Mureș. Competiția a adunat la start 24 de echipe din întreaga țară.

 

 

Primele locuri în grupe

Echipele sibiene, Alpha 1 și Alpha 2, au fost repartizate în grupele F, respectiv A. În urma meciurilor din grupe, Alpha 1 s-a clasat pe primul loc, iar Alpha 2 a terminat pe locul 2, ambele echipe calificându-se mai departe în lupta pentru locurile 1-8. „Lupii” de la Alpha 1 și-au asigurat locul în semifinalele competiției, după victoria obținută în fața echipei Laguna București, însă au cedat meciul cu Dan Dacian București 1 și au jucat finala mică. În meciul pentru bronz, alb-verzii au reușit să își adjudece victoria în fața celor de la U BT Cluj-Napoca, asigurându-și astfel locul pe podiumul competiției.

„După cele 4 zile de competiție, tragem linie și ne declarăm multumiți de evoluția echipelor noastre de minibaschet. Am avut ocazia să întâlnim echipe puternice din toată tara și să ne evaluăm astfel valoarea într-un mod realist. Alpha 2 – preponderent generația 2008 s-a clasificat pe un frumos loc opt după meciuri grele, intense, cu echipe experimentate. Sunt convins că anul viitor și această echipă se va lupta pentru medalii. Generația 2007, Alpha 1, câștigă medalia de bronz, reușind să rupă blestemul locului 4 care ne-a urmărit în ultimii ani. Suntem motivați să muncim mai mult, mai intens, mai responsabil pentru a rămâne în top. Performanța implică effort și sacrificii din partea tuturor! Felicit copii, mulțumesc părinților și partenerilor Alpha pentru susținere”, a declarat președintele Alpha, Alexandru Hulpuș.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.