fbpx
Acum citesti:
FC Hermannstadt a transferat un fost titular în echipa națională
Intreg articolul 2 minute de lectura

FC Hermannstadt a transferat un fost titular în echipa națională

Echipa sibiană a dat lovitura pe piața transferurilor. După aproape cinci ani de străinătate, Alexandru Mățel revine în România pentru a ajuta FC Hermannstadt în lupta sa pentru menținerea pe prima scenă a fotbalului românesc. El va purta tricoul cu numărul 71. ”Mă bucur foarte mult că sunt aici. Îmi doresc să îmi pun amprenta cât mai mult în fiecare meci și să fiu sănătos. Împreună putem ajunge în play-off. E singurul club care m-a dorit cu adevărat. Nici nu am stat să mă gândesc foarte mult. Odată ce am aflat de această oportunitate, am spus clar ”Da!”, a afirmat Mățel.

www.digisport.ro

Alexandru Mățel ajunge la Sibiu după ce a evoluat ultima dată pentru Dinamo Zagreb, în prima ligă din Croația, vicecampioana mondială en-titre. În palmaresul jucătorului originar din Constanța mai figurează echipele Farul, Delta Tulcea și Astra Giurgiu. Fundașul dreapta are 29 de ani și vine după un an în care a stat mai mult pe bară din cauza accidentărilor. ”Îi urez bun venit lui Alexandru Mățel. (…) Mi-am dorit un fundaș dreapta după accidentarea lui Company, care va sta câteva luni. Mi-am dorit un român. Mă bucur că este aici, la noi, și sunt sigur că ne va ajuta în îndeplinirea obiectivelor noastre”, a spus, la rândul său, antrenorul principal al echipei sibiene, Vasile Miriuță. Jucătorul este cunoscut și mai mult pentru timpul în care a evoluat în tricoul naționalei României, având 17 partide din 2011 încoace, iar la un moment dat era chiar titularul pe postul de fundaș dreapta.

”Este un transfer pe care l-am realizat astăzi. Mă bucur foarte mult pentru că am reușit să-l convingem să vină în mijlocul nostru. Considerăm că este un plus pentru noi. Este un jucător pe care nu mai are rost să îl prezentăm, este cunoscut, e un jucător de echipă națională. Sunt convins că ne va ajuta în etapele care urmează”, a declarat președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.