fbpx
Acum citesti:
Iordănescu acuză dur arbitrajele din ultimele două etape
Intreg articolul 2 minute de lectura

Iordănescu acuză dur arbitrajele din ultimele două etape

După înfrângerea de la Iași, 0-1, cu Politehnica, antrenorul Gazului Metan, Edward Iordănescu, a luat arbitrajele în colimator. Acesta a spus că și în prima etapă după vacanța de iarnă, în meciul de pe teren propriu cu Astra, Radunovici a făcut foarte multe faulturi pentru care ar fi trebuit să primească 8 cartonașe galbene, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

În ceea ce privește partida de duminică seara de la Iași, Iordănescu a acuzat faptul că la golul gazdelor mingea a fost lovită cu mâna de un jucător al Iașului, lucru observat și de el și de jucătorii săi, dar nesancționat de centralul Radu Petrescu. Tehnicianul Mediașului spune că jucătorii săi își vor juca șansa la play off până în ultima etapă, deși speranțele de a prinde un loc între primele 6 formații din România sunt din ce în ce mai mici.

“Etapa trecută ați văzut că nu am comentat arbitrajul, cu toate că Radunovic în afară că nu m-a faultat pe mine, a faultat toată echipa, și atacuri cu intensitate, și de la spate, putea să primească vreo 8 cartonașe galbene. Ar fi trebuit să avem vreo 15-20 de minute de superioritate numerică cu Astra.

Acum am văzut cu Iași și au văzut și jucătorii un henț, eu de pe margine am țipat conștient fiind de faptul că nu mă aude nimeni. Este frustrant, dar asta este. Mergem până la capăt, ne jucăm șansa până în ultima clipă, chiar dacă este una foarte mică”, a spus Iordănescu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.