fbpx
Acum citesti:
“Gaz Metan va face sezonul viitor cea mai mare performanță din istorie”
Intreg articolul 2 minute de lectura

“Gaz Metan va face sezonul viitor cea mai mare performanță din istorie”

Sunt șanse mici pentru Gaz Metan Mediaș să mai prindă play-off-ul în acest an, dar tehnicianul Edward Iordănescu pregătește deja sezonul viitor. Antrenorul “lupilor negri” a precizat după partida pierdută de la Iași că în momentul în care a preluat echipa medieșeană știa că există riscul să nu prindă play-off-ul, mai ales că nu a făcut pregătirea completă cu jucătorii, însă a afirmat că planul său este unul pe termen mediu și lung.

Actualul antrenor al echipei din Mediaș spune că garantează de pe acum că în sezonul viitor, Gaz Metan va face cea mai mare performanță a sa din istorie și a dat exemplu altor două formații pe care le-a pregătit, Pandurii Târgu Jiu și Astra Giurgiu, formații care ajuns între primele 6 ale campionatului.

“Când am venit mi-am asumat că există riscul foarte mare să nu intrăm în play-off, dar planul meu este unul pe termen mediu, lung. Încercăm să jucăm până în ultima etapă după care să gestionăm bine perioada până în vară. Încercăm să jucăm până în ultima etapă, să gestionăm bine până în vară și să pregătim terenul.

La anul vă garantez, așa cum ați văzut și cu celelalte echipe pe care le-am pregătit că au mers în play-off, și Gazul va face cea mai bună performanță din istoria ei și va fi o echipă de play-off”, a spus antrenorul Gazului Metan.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.