fbpx
Acum citesti:
FC Hermannstadt a pierdut pe terenul lui FCSB
Intreg articolul 3 minute de lectura

FC Hermannstadt a pierdut pe terenul lui FCSB

www.prosport.ro

Fotbaliștii sibieni nu au reușit să obțină un nou rezultat de prestigiu, după egalul înregistrat pe terenul campioanei României, CFR Cluj. Cu puține minute în urmă, pe Arena Națională, FC Hermannstadt a pierdut cu 3-0 în fața celor de la FCSB. Învingătoarea s-a decis în primele șaptesprezece minute, care au fost groaznice pentru sibieni, în restul disputei alb-roșii au jucat de la egal la egal cu roș-albaștrii, ba mai mult și-au creat mai multe ocazii de gol.

Meci slab pentru căpitan

Jocul a început groaznic pentru sibieni. Antrenorul Miriuță a fost neinspirat folosindu-l pe Dâlbea ca fundaș central în acest meci, căpitanul lui FCH nu a prins o seară bună și a avut vină la două faze decisive. FCSB a deschis scorul în minutul 3, Dâlbea reluând mingea în proprie poartă, după o centrare a lui Dennis Man. Apoi, patrusprezece minute mai târziu, jucătorul Sibiului l-a scăpat din marcaj pe Ioan Hora iar acesta a reluat perfect centrarea lui Romario Benzar și s-a făcut 2-0. Din minutul 25, Hermannstadt a început să-și revină și a jucat mai bine. Au urmat două ocazii, lovitura de cap a lui Dandea a trecut peste poartă, iar șutul lui Dumitriu din careu a trecut pe lângă bară. Repriza s-a încheiat cu Tănase în acțiune, mijlocașul roș-albaștrilor a fost blocat de Căbuz, mingea i-a revenit și l-a driblat pe portarul sibian, dar acesta nu a nimerit spațiul porții.

Repriza a II-a mult mai bună

Partea a doua a fost mai bună pentru fotbaliștii antrenați de Miriuță, care au avut faze de poartă și au luptat să revină în meci, însă fără succes. Prima ocazie a reprizei i-a aparținut lui Stoica, a cărui lovitură de cap a fost respinsă de Bălgrădean. A urmat o fază în careul bucureștenilor, la care arbitrul Cătălin Popa nu a acordat nimic, deși la reluare s-a văzut faptul că Dandea a fost faultat și trebuia acordat penalty. Jazvic a fost next cu ocazie, însă a fost neinspirat din 12 metri. Apoi, Dandea i-a luat fața fundașului advers, la un corner executat de Petrescu, însă lovitura sa de cap a trecut peste. Croatul Lendric a ”închis” seria ocaziilor pentru oaspeți, execuția sa cu stângul a trecut peste. Meciul s-a terminat cum nu se putea mai rău pentru sibieni, Teixeira a făcut 3-0 și a încheiat o seară urâtă pentru formația noastră.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.