fbpx
Acum citesti:
Tenis de masă gratuit, în Sala Transilvania
Intreg articolul 2 minute de lectura

Tenis de masă gratuit, în Sala Transilvania

Sibienii care doresc să învețe tenis de masă sau vor să-și exerseze jocul, sunt așteptați în fiecare zi la Sala Transilvania. Pe lângă cursurile de inițiere și programul normal de închiriat mese, se oferă gratuitate zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 16:30-17:30.

Inițiere, gratuitate, închiriere, în timpul săptămânii!

Cei dornici de mișcare și pasionați de tenis de masă, au posibilitatea să joace în fiecare zi pe holurile Sălii Transilvania. De luni până vineri, între orele 10-12, domnul Marius Barac organizează cursuri de inițiere pentru cei care vor să învețe tenis de masă.

Tot zilnic, de luni până vineri, sibienii pot juca tenis de masă gratis în Sala Transilvania, între orele 16:30-17:30. Luni se oferă gratuitate pentru doamne, marți pentru copiii sub 14 ani, miercuri pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, joi pentru studenți și vineri pentru pensionari.

În timpul săptămânii, între orele 17:30 – 22:30, este program normal de închiriat mese de tenis cu plată.

Program de închiriat, în weekend

Sâmbătă și duminică, între orele 10-15, se poate juca tenis pe baza închirierii meselor, cu programare făcută în cursul săptămânii. Pentru programări, cei interesați îl pot contacta pe Marius Barac, la numărul de telefon 0763607729.

În zilele de competiții cu public, activitatea de tenis de masă este suspendată.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.