fbpx
Acum citesti:
HC Sibiu a obținut primul succes din 2019
Intreg articolul 2 minute de lectura

HC Sibiu a obținut primul succes din 2019

Primul meci disputat în  anul acesta pe teren propriu a adus în sfârșit o victorie pentru jucătorii de la Handbal Club Sibiu. ”Urșii”au avut parte de un joc foarte disputat în etapa a treia din partea secundă a campionatului, reușind să se impună în ultimul minut în fața echipei HC Szejke Odorhei. A fost 28-27 (14-13) la capătul unei partide pe care roș-negrii au fost aproape ”să o scape din degete”. Radu David a fost cel mai bun handbalist de pe teren, iar portarul Gabriel Șofronici a avut câteva parade în momentele decisive. Duelul a început bine pentru sibieni care au condus 2-0 și 3-1, însă oaspeții au egalat la 5. Odorhei a trecut în avantaj, 8-7, dar minutul 25 găsea Sibiul din nou în față, 12-10 după o altă reușită a lui Radu David.

Adversarii au recuperat un gol și au intrat la pauză la numai unul diferență, 14-13 pentru HC Sibiu. Startul reprizei secunde a fost mai bun pentru gazde, David și Micloș înscriind și jucătorii lui Matei Damian se desprindeau la trei goluri, 22-19 în minutul 42. Echipa evolua foarte bine și părea că va fi momentul decisiv. Nu a fost așa, au urmat zece minute groaznice pentru sibieni în ofensivă, presărate cu multe erori copilărești, iar Odorheiul a egalat la 22 și apoi a trecut la conducere 25-23. Echipa noastră și-a revenit și a egalat din nou, la 25 și 26, iar formația învingătoare avea să se hotărască în ultimele trei minute. Așa a și fost, Sibiul a fost mai eficientă pe atac, iar goalkeeper-ul ei a scos mingi cruciale, Mihai Blaga aducând golul victorios cu 20 de secunde înainte de final. S-a încheiat 28-27 și HC Sibiu a obținut a patra victorie în campionat. Datorită acestui succes, ei au acumulat 13 puncte în clasament.

Aici puteți vedea ultimele momente ale disputei:

Victoriiiiiie! 🤾‍♂️✅ 28-27

تم النشر بواسطة ‏‎Handbal Club Sibiu‎‏ في الأربعاء، ٢٠ فبراير ٢٠١٩

Radu David a avut o seară grozavă, fiind de neoprit pe teren. El a marcat 12 goluri. Mihai Blaga (4), Răzvan Briotă (4), Robert Micloș (4), Ovidiu Pasere (3) și Horațiu Căpățână au fost ceilalți jucători care au înscris pentru HC Sibiu. De partea cealaltă s-a remarcat Attila Komporaly, cu 9 reușite.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.