fbpx
Acum citesti:
Transfer important reușit de Gaz Metan Mediaș
Intreg articolul 1 minute de lectura

Transfer important reușit de Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaș a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, însă conducătorii clubului continuă să-și întărească lotul, atât pentru restul sezonului, dar și pentru campionatul viitor. Astfel, managerul formației, Edi Iordănescu, l-a convins pe Ionuț Larie să vină sub comanda sa, scrie Digisport.

Fostul fundaș central al celor de la FCSB, Viitorul și CFR Cluj era liber de contract după ce s-a despărțit de Tobol Kostanay, din Kazahstan. Larie a semnat un contract valabil un an și jumătate, până în vara lui 2020, asta după ce Iordănescu i-a explicat care este proiectul pe care l-a gândit și pe care vrea să-l ducă la îndeplinire.

Edi i-a spus lui Ionuț că tocmai de aceea nu a mai vrut să se întoarcă la CFR Cluj și i-a promis lui Larie că-l va avea antrenor și în sezonul care va urma, unul în care medieșenii vor ținti un loc de Europa. În aceste condiții, este foarte probabil ca șefii Gazului Metan să-l lase pe Iulian Cristea să plece de acum la FCSB, mai ales că astfel vor încasa și o sumă de bani.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.