fbpx
Acum citesti:
Egal într-o deplasare grea: FC Botoșani – Gaz Metan 1-1
Intreg articolul 3 minute de lectura

Egal într-o deplasare grea: FC Botoșani – Gaz Metan 1-1

Gaz Metan a reușit să obțină un punct în urma remizei de duminică seara, 1-1, în deplasarea d ela Botoșani. Gaz Metan a fost echipa care a avut posesia mai bună în primele minute, a avut câteva acțiuni în jumătatea moldovenilor, însă fără a pune în pericol poarta gazdelor.

Primul șut pe spațiul porții a aparținut celor de la FC Botoșani în minutul 27 prin Fulop, balonul trimis din lovitură liberă fiind prins cu siguranță de Pleșca. Primul șut spre poartăal Gazului Metan a venit în minutul 30, însă mingea trimisă de Nasser Chamed s-a dus destul de mult pe lângă poarta gazdelor. Un minut mai târziu, Mario Rodon a avut ocazia să deschisă scorul, însă șutul său din careu a lovit bara porții echipei din Moldova.

Medieșenii au deschis scorul în minutul 37 la o greșeală mare a portarului gazdelor care a ieșut rău pentru a respinge o minge din corner, balonul a ajuns la Iulian Cristea care a înscris cu capul. Avantajul Gazului Metan a ținut doar 4 minute pentru ca în minutul 41 Fulop a primit o pasă sclipitoare în careu din partea unui coechipier și a înscris fără probleme. Niciuna dintre echipe nu a mai reușit să pună în pericol poarta adversă, astfel încât prima repriză s-a încheiat la egalitate.

Repriza a doua a stat sub semnul echilibrului. Ambele echipe au încercat să dea lovitura decisivă, însă a rezultat o luptă surdă la mijlocul terenului. Gaz Metan a avut o bună ocazie de a înscrie în minutul 71, însă șutul lui Caiado din interiorul careului gazdelor a fost respins de un jucător al celor de la FC Botoșani. Două minute mai târziu, Gaz Metan a mai avut o ocazie uriașă de a înscrie, când Fofana a reluat cu capul o centrare din corner, dar portarul gazdelor a respins miraculos.

Mario Rondon a avut și el o ocazie importantă în minutul 77, când a reluat din prima o centrare a lui Caiado, însă mingea a trecut puțin pe lângă poarta Botoșaniului. Și gazdele au avut o ocazie importantă prin Răzvan Oaidă, care a șutat spre poarta lui Pleșca în minutul 83, dar portarul Gazului a respins în corner.

Gaz Metan acumulează 30 de puncte în urma acestui rezultat de egalitate, iar în ultima etapă a sezonului regulat va întâlni, pe teren propriu, formația Dunărea Călărași.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.