fbpx
Acum citesti:
Meci slab, rezultat pe măsură: Gaz Metan – Dunărea Călărași 0-0
Intreg articolul 2 minute de lectura

Meci slab, rezultat pe măsură: Gaz Metan – Dunărea Călărași 0-0

Gaz Metan Mediaș a încheiat sezonul regulat cu o remiză albă, la capătul unei partide în care a fost echipa mai bună, care și-a creat mai multe ocazii de gol, însă nu a reușit să “miște” tabela de marcaj.

Medieșenii au început tare partida cu Dunărea și a avut prima ocazie în minutul 2. Nasser Chamed a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Mario Rondon a trimis mingea cu capul, însă Calancea a reușit să o respingă în corner. 3 minute mai târziu, același Nasser Chamed a executat o lovitură liberă de la 25 metri, însă Calancea a fost din nou la post și a respins în lateral.

Gaziștii au controlat apoi ostilitățile în teren, fără însă să pună în pericol poarta adversă. Oaspeții au avut cea mai mare ocazie a reprizei în minutul 40, atunci când Souda a scăpat singur cu Pleșca, însă portarul Gazului Metan a reușit să respingă.

Repriza secundă a început cu o ocazie a oaspeților. Honciu a centrat în careu, însă Ammari a ratat întâlnirea cu mingea care a ieșit în aut de poartă. În minutul 51, Nasser Chamed a șutat la poartă, însă Calancea a reușit să boxeze. În minutul 58 s-a petrecut cea mai controversată fază a partidei. David Caiado a căzut în careul de 16 metri după un contact cu Gaston Mendy, însă centralul Lucian Rusandu nu a acordat nimic și i-a dat cartonaș galben jucătorului de la Gaz Metan pentru simulare.

Cu zece minute înainte de final, Mario Rondon a preluat o minge pe piept în careul de 16 metri și a încercat să înscrie din foarfecă, însă mingea nu a găsit spațiul porții. S-a terminat 0-0, iar Gaz Metan va începe play-out-ul cu un număr de 16 puncte.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.