fbpx
Acum citesti:
Târnava își face echipă de fotbal feminin
Intreg articolul 1 minute de lectura

Târnava își face echipă de fotbal feminin

Tinerele pasionate de fotbal din Târnava sunt așteptate să se înscrie pentru noua formație de fotbal feminin din localitate. Este vorba de clubul Asociația Viitorul Târnava, care organizează ample acțiuni de selecție pentru formarea unei grupe de fotbal feminin.

La preselecții sunt așteptate tinere născute între anii 2007-2010, pasionate de fotbal, pentru a forma cea mai bună echipă de fotbal feminin din nordul județului Sibiu. Asociația Viitorul Târnava își propune selecția și pregătirea în vederea performanței, clubul asigurând condiții materiale și de pregătire, precum o bază de antrenament și de pregătire, antrenor, echipamente și materiale sportive, participarea la diverse competiții, turnee și campionate.

Viitoarele componente ale echipei de fotbal feminin din Târnava nu vor avea parte de costuri pentru diferite echipamente, ele trebuind dpar să se implice total în viitoarea echipă. Asociația Viitorul Târnava și-a propus să promoveze sportul ca pe un mod de viață sănătos, dorește să fie un actor principal în comunitatea locală și să sprijine activitățile destinate fotbalului juvenil. Tinerele care doresc să se înscrie pentru preselecții o pot face la telefonul 0767.340.160.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.