fbpx
Acum citesti:
Primăria Sibiu pregătește achiziția gazonului pentru terenul FC Hermanstadt
Intreg articolul 2 minute de lectura

Primăria Sibiu pregătește achiziția gazonului pentru terenul FC Hermanstadt

FC Hermanstadt ar putea juca până la sfârșitul sezonului pe stadionul din Sibiu, deși constructorul a cerut  o nouă amânare la termenul din 15 martie, care fusese acceptat ultima dată de primărie.

Astrid Fodor, primarul Sibiului, a declarat în conferința de presă în care a semnat contractul de finanțare pentru extinderea Școlii Nicolae Iorga că este posibil ca FC Hermannstadt să poată juca până la finalul sezonului pe propriul teren. “A cerut o nouă amânare, dar nu a fost acceptată”, a spus Astrid Fodor referitor la cererea constructorului de a amâna din nou termenul de finalizare a lucrărilor. “Noi aplicăm toate prevederile care sunt prevăzute în contract. Cea mai drastică este rezilierea. Plătește penalități pentru fiecare zi de întârziere, i le tragem din facturi fără nicio vorbă.”

Prima etapă de modernizare a stadionului presupune renovarea tribunei principale și schimbarea gazonului, despre care Astrid Fodor a spus că va fi demarată în curând.

FC Hermannstadt va juca în play-out următoarele 14 meciuri din campionatul 2018 – 2019, între 8 martie și 2 iunie, scopul final fiind rămânerea în Liga 1. În acest moment, echipa și-a stabilit ca teren pentru meciurile de “acasă” terenul din Pitești.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.