fbpx
Acum citesti:
Victorie impresionantă pentru CSU
Intreg articolul 2 minute de lectura

Victorie impresionantă pentru CSU

Baschetbaliștii sibieni au revenit în fața proprilor suporteri după succesul de la Cluj și mai dornici să obțină o nouă victorie în campionat. Exact asta au și făcut, jucătorii lui CSU Sibiu au avut o evoluție impresionantă în această seară și s-au impus în fața echipei SCM Timișoara, scor 97-71 (21-24; 21-19; 27-13 și 28-15). A fost a șaisprezecelea succes stagional pentru ”vulturi”, din 20 posibile. În jur de 2000 de spectatori au fost prezenți în Sala Transilvania. Atmosfera a fost splendidă pe toată durata disputei. Victoria gazdelor a fost dedicată lui Radu Mușoaie și Radu Țenter, dispăruți de printre noi cu puțin timp în urmă.

Repriza secundă extraordinară

Partida a fost începută mai bună de bănățeni, care și-au adjudecat primul sfert cu 24-21. În sfertul II, sibienii au egalat, dar oaspeții au reușit să intre la pauză tot în avantaj, scor 42-43. Învingătoarea partidei s-a hotărât în repriza secundă. Galben-albaștrii au dominat total partea a doua, apărându-se defensiv grozav și marcând continuu în ofensivă. Asfel, s3 și s4 s-au încheiat cu 55-28 pentru CSU și meciul 97-71. Kevin Hardy (17), Justas Tamulis (16), Isaiah Phillmore (15), Lucas Tohatan (10), Christopher Cooper (9), Monyea Pratt (9), Randall Falker (9), Mirel Dragoste (8), Aurelian Gavriloaia (2) și Wilhelm Brosser (2) au fost marcatorii pentru gazde. Echipa noastră a impresionat prin jocul colectiv și forța ”băncii”.

De partea cealaltă, Brown (15) a fost cel mai bun marcator. Octavian Popa Calotă s-a remarcat și el, cu 10 puncte, fostul căpitan al Sibiului fiind aplaudat la final de fanii galben-albaștrilor. CSU a fost superioară la aruncările de 2 puncte, de 3 puncte și la libere. ”Vulturii” au avut mai multe recuperări și pase decisive. După acest succes, CSU Sibiu a ajuns la 16 victorii și 4 înfrângeri în campionat. De partea cealaltă, SCM Timișoara rămâne pe locul 5, cu 9 meciuri câștigate și 11 eșecuri.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.