fbpx
Acum citesti:
Miriuță, înaintea partidei de la Chiajna: ”Sunt sigur că vom face o partidă bună și ne vom întoarce cu punct sau puncte”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Miriuță, înaintea partidei de la Chiajna: ”Sunt sigur că vom face o partidă bună și ne vom întoarce cu punct sau puncte”

După eșecul cu Gaz Metan, FC Hermannstadt are nevoie mare de punct sau puncte la Chiajna, urmând ca după sibienii să întâlnească pe Dinamo. Antrenorul Miriuță este încrezător că băieții săi se vor trezi și nu vor pierde la Chiajna, chiar daca din echipa sa vor lipsi câțiva jucători din cauza accidentărilor și suspendărilor. ”Din păcate play-out-ul nu a început cum ne-am dorit cu toții! Am început cu înfrângere contra Gazului. Mă doare și ne doare această înfrângere, dar cum am mai spus acum 10 zile și acum o lună fiecare meci este o finală pentru 6 puncte. Mai avem treisprezece finale! Din păcate am pierdut și niște jucători de bază la această partidă cu Gazul. Mă refer la Dâlbea, căpitanul nostru, la Dandea, vice-căpitanul nostru, la Stoica…nu știm încă dacă își va reveni după acel fault pe care l-a făcut Olaru asupra lui și nu s-a dat niciun cartonaș galben. A trebuit să-l schimb pe Stoica la pauză cu genunchiul cât Casa Scânteii. Pedro (n.r. Moreira) este în Portugalia, încă nu este refăcut, Biel la fel, dar cei care vor intra sunt sigur că vor da totul ca luni seară de la ora 18,00 să ieșim învingători. Ne așteaptă un meci extrem de greu la Chiajna. Știm foarte bine, pe sintetic acolo. Adi Falub îmi este prieten și un antrenor bun. Organizează foarte bine echipele și chiar dacă sunt pe locul pe care este Chiajna, părerea mea este că au jucători de valoare. Noi avem șansa noastră, trebuie să ne trezim, să avem altă atitudine și altă determinare. Singurul lucru care mă îngrijorează este că nu marcăm. În play-out, detaliile fac diferența. Am încredere în băieți. Sunt sigur că vom face o partidă bună și ne vom întoarce cu punct sau puncte”

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.