13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Dan Fleșeriu: ”Dinamo a fost o echipă care ne-a pus probleme si ne-a scos în evidență multe puncte slabe la care trebuie să lucrăm”

Cele mai citite

Antrenorul principal al galben-albaștrilor așteaptă de la baschetbaliștii săi să treacă la alt nivel, atât mental, cât și fizic în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, după o victorie cu 3-1 la general, în sferturile competiției, împotriva lui Dinamo Știința București. ”Un meci, o calificare și cam atât deocamdată. Dinamo a fost o echipă care ne-a pus probleme si ne-a scos în evidență multe puncte slabe la care trebuie să lucrăm. Deși a fost o nucă tare, este bine că am jucat împotriva lor și că am fost puși sub presiune puțin. Ceea ce urmează va fi mult mai greu și trebuie să trecem și noi la următorul nivel, atât mental, cât și fizic. Mulțumesc din suflet suporterilor care au fost alături de noi fizic la București, dar și celor care ne-au ținut pumnii de acasă. Nu cedăm!”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect