13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Înfrângere în Moldova: FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș 1-0

Cele mai citite

Gaz Metan a pierdut al doilea meci în ultimele trei etape, după 0-1 în deplasarea de la Botoșani, a doua partidă în care medieșenii au jucat minute bune în inferioritate numerică.
 
Primul șut spre poartă a aparținut gazdelor în minutul 11, când Jonathan Rodriguez a șutat de la peste 30 de metri, dar pe lângă poarta lu Răzvan Pleșca. Medieșenii au avut o ocazie foarte mare în minutul 31 prin Mario Rondon, care a fost angajat foarte bine de Marian Pleașcă, atacantul venezuelean a pătruns în careu, însă șutul expediat de atacantul Gazului Metan a fost prins de portarul gazdelor.
O oportunitate bună de a înscrie a avut și Ongenda în minutul 37, șutul acestuia trecând pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca. Gaz Metan a replicat prin Sebastian Mailat, care a șutat în minutul 41 din afara careului, dar șutul său a trecut peste poartă.
FC Botoșani a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 43, când Ionuț Larie a avut o intervenție la Fabrini, iar centralul a indicat punctul cu var. Jonathan Rodriguez a înscris fără probleme, iar gazdele au deschis scorul. Prima repriză s-a încheiat cu o ocazie imensă a gazdelor, același Jonathan Rodriguez izbind bara cu o torpilă de la peste 25 de metri.
Repriza secundă a început cu Gaz Metan dominând partida, însă fără ca jucătorii pregătiți de Edward Iordănescu să pună în pericol poarta gazdelor în primul sfert de oră. Prima mare ocazie i-a parținut lui Sebastian Mailat în minutul 60, care a șutat din afara careului pe lângă poarta celor de la FC Botoșani.
Medieșenii au rămas în 10 oameni în minutul 66, Marius Constantin fiind eliminat cel mai probabil pentru că l-a înjurat pe unul dintre asistenți. Gaz Metan a avut ocazia egalării în minutul 86 în urma unei lovituri libere, Fofana Boubacar a recentrat cu capul în careu, iar Andre Michael și Yazalde nu au reușit să împingă balonul în plasă. În primul minut al prelungirilor, tot Gaz Metan a avut o cazie rarisimă prin David Caiado, care a pătruns în careu și a șutat peste poartă din poziție foarte bună.
În urma acestei înfrângeri, Gaz Metan rămâne cu 39 de puncte în clasamentul Ligii I, iar etapa viitoare medieșenii joacă pe teren propriu cu FC Voluntari.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect