6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Proiect de un milion de euro pentru pregătirea viitorilor fotbaliști ai Gazului Metan

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Proiect de anvergură la Gaz Metan Mediaș, care și-a propus să atragă un milion de euro dintr-un proiect pus la bătaie de Ministerul Tineretului și Sportului pentru a investi în viitorii sportivi.
 
Concret, oficialii clubului medieșen își propun să câștige acest proiect care va însemna construcția unei clădiri pentru 60 de copii, unde vor fi cazați și vor servi trei mese pe zi. Clubul se va ocupa și de educația copiilor, dar și de antrenamentele viitorilor fotbaliști.
Totul pentru a-i pregăti pentru viitor și pentru a crea concurență pentru grupele de copii și juniori ale clubului. Partea de cofinanțare care trebuie să fie asigurată de Gaz Metan este de 50.000 de euro, iar proiectul trebuie depus până la data de 1 iulie.
„Suntem pe cale să depunem un proiect în valoare de un milionde euro. Ne propunem să construim o clădire în spatele parcării clubului Gaz Metan Mediaș. Pentru acest lucru s-au demarat deja formalitățile pentru obținerea autorizației de construcție. La momentul depunerii proiectului, va trebui să fim ieșiți din reorganizare. Prin accesarea acestui proiect, clubul nostru va trebui să contribuie cu 5% din suma, adică 50.000 de euro. Mi se pare o sumă foarte rezonabilă ca să obții ceva pentru copiii pe care dorim să îi pregătim. Sportivii vor avea cazare, trei mese asigurate, școala este foarte aproape, deci putem acea o concurență la nivel de copii și juniori”, a precizat șeful Gazului Metan.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect