6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Costel Enache, înaintea duelului cu fosta sa echipă: ”Am amintiri și prietenii făcute la Botoșani”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Antrenorul principal al lui FC Hermannstadt a vorbit despre meciul de sâmbătă, pe care actuala sa formație îl va avea contra fostei sale echipe, FC Botoșani. Enache este de părere că acest meci le poate readuce încrederea fotbaliștilor săi și în campionat, unde au pierdut ultima oară, 0-3 la Sfântu Gheorghe. ,,Suntem în fața unui joc important, un joc dificil. E un joc care ne poate readuce încrederea și un obiectiv pozitiv în grup. Ultimul joc vine ca un argument în acest sens și putem spera într-un rezultat pozitiv pentru meciul de sâmbătă. Din păcate, avem o problemă după meciul din Cupa României cu Chindia. Kevin Rimane s-a accidentat și așteptăm rezultatul unui control medical mai amănunțit.”, a declarat Constantin Enache. Meciul dintre FC Hermannstadt și FC Botoșani va avea loc sâmbătă de la ora 14,30. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.
Fără victorie în întâlnirile directe        
Costel Enache face apel la fanii A.F.C. Hermannstadt să sprijine echipa în momentele grele.
”Energiile și concentrarea sunt pentru echipa la care lucrez acum. Am amintiri și prietenii făcute la Botoșani. E normal, dar la Botoșani s-au schimbat foarte multe. Sunt mulți jucători noi veniți, doar în staff mai sunt oameni cu care am lucrat acolo. Am spus mereu că avem nevoie de suporteri să fie alături de noi. E foarte important sprijinul lor. Avem nevoie să ne înțeleagă atunci când trecem prin momente grele, iar acesta nu este un reproș. Ne dorim să facem împreună o comunitate apropiată, frumoasă, bazată pe respect reciproc. Asta este acum F.C. Hermannstadt, o familie. Sperăm ca pe final de octombrie sau început de noiembrie să ne întoarcem la Sibiu, să fim acasă”. FC Hermannstadt și FC Botoșani s-au întâlnit de patru ori în sezonul trecut, bilanțul fiind favorabil moldovenilor, cu trei victorii și un egal.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect