5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Au întrerupt seria de înfrângeri: Gaz Metan Mediaș – Academica Clinceni 2-1

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Gaz Metan a pus capăt seriei negre de 3 înfrângeri consecutive în campionat și una în Cupa României, reușind să câștige cu 2-1, sâmbătă după-amiaza, partida de pe teren propriu cu Academica Clinceni.
 
Medieșenii au început în forță partida, iar în minutul 2 lovitura de cap a lui Marius Constantin după o lovitură liberă bătută de Neluț Roșu, a lovit bara porții adverse și a ieșit în afara terenului. În minutul 24, portarul Academicii a reușit să rețină șutul lui Marian Pleașcă la colțul scurt.
După o jumătate de oră de joc, Ely Fernandes a scăpat singur pe partea dreaptă, a driblat portarul, dar a fost în cele din urmă blocat. La cornerul care a urmat, același jucător a trimis cu capul pe lângă poarta adversă, iar prima repriză s-a încheiat cu o remiză albă.
Repriza a doua s-a desfășurat după aproximativ aceleași coordonate. În minutul 71, Romeo Roberto a fost deschis foarte bine pe partea dreaptă, a centrat în careu, iar Sergiu Buș a marcat golul de 1-0. Peste doar un minut, Ionuț Larie l-a lansat foarte bine pe Dumitru Cardoso în adâncime, iar acesta a pătruns și l-a executat pe portar pentru 2-0.
În minutul 84, mingea lovită cu capul de Răzvan Patriche după un corner, a fost deviată de Neluț Roșu în propria poartă, iar oaspeții au sperat că pot reveni. În prelungirile partidei, Nasser Chamed și Darius Olaru au fost aproape de golul trei, iar partida s-a încheiat cu victoria la limită a gaziștilor.
În urma acestui rezultat, Gaz Metan acumulează 21 de puncte în clasamentul Ligii I. Etapa viitoare, medieșenii joacă în deplasare cu Dinamo.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect