5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Meci tare în Cupa României la baschet: CSM Mediaș – Dinamo Știința București

Cele mai citite

În această seară este programat meciul din turul doi al Cupei României dintre CSM Mediaș și Dinamo Știința București. Partida este programată de la 18 în Sala Sporturilor din Mediaș.
CSM Mediaș revine în Cupa României, după ce în primul tur a trecut cu o dublă victorie de CSM Miercurea Ciuc. Medieșenii vor întâlni Dinamo Știința București, o echipă din prima grupă a Ligii Naționale de Baschet Masculin și probabil cel mai solid adversar pe care medieșnii îl vor întâlni până la finalul lui 2019.
Formația condusă de Tudor Costescu ocupă poziția a 4-a în clasament, cu un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri. CSM Mediaș a avut un parcurs bun la rândul ei în Grupa Valorică B. Echipa antrenată de Mihai Popa are 5-1 la general și ocupă poziția a 2-a în clasament.
Singura înfrângere a sezonului a venit pe terenul lui Voluntari, la capătul unui meci disputat. În ultima etapă din campionat, Nicoară și compania au trecut clar pe terenul lui CSM Galați, o altă echipă cu pretenții la locurile fruntașe din Grupa B.
Dinamo Știința București are în lot două guri de foc în ceea ce privește faza ofensivă. Andreja Milutinovic este cel mai bun marcator din prima grupă valorică la finalul turului de campionat, cu o medie de 18.4 puncte/meci. Mladen Jeremic ocupă ultima treaptă a podiumului în acest clasament, cu o medie de puncte pe meci de 17.7.
În lotul lui Dinamo se mai regăsesc doi jucători cu experiență în LNBM, Ousmane Barro și Tony Gugino. Lista jucătorilor străini este completată de Armin Cane și Javon Masters, în timp ce la jucătorii autohtoni, Tudor Costescu se bazează doar pe baschetbaliști tineri.
CSM Mediaș este una dintre specialistele Cupei României din a doua grupă valorică. În stagiunea precedentă a trecut de două tururi iar  în cel de-al treilea a oferit o surpriză mare pe teren propriu și a trecut de SCM U Craiova. Oltenii aveau să-și ia revanșa la retur și să se califice mai departe.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect