12.9 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

FC Hermannstadt-FCSB, meciul pentru semifinala Cupei României

Cele mai citite

Este al III-lea sezon consecutiv când A.F.C.Hermannstadt reușește să ajungă în sferturile de finală ale Cupei României. Prima oară, însă parcursul echipei a fost unul de-a dreptul impresionant. Pe atunci în Liga a II-a, FCH a dat peste cap toate pronosticurile din fotbalul românesc, sibienii au ajuns în finală eliminând pe rând deținătoarea trofeului și alte trei echipe de primă ligă printre care FCSB. Acum, FC Hermannstadt se întâlnesc din nou în Cupa României, tot în sferturile de finală ale competiției și tot pe stadionul Municipal din Sibiu. Sibienii speră să repete aceea performanță minunată și să-i elimine din nou pe roș-albaștrii, pe când FCSB are în gând doar revanșa.
FC Hermannstadt-FCSB va avea loc în această seară, cu începere de la ora 20,00. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, iar învingătoarea va fi ultima semifinalistă a Cupei României. Dinamo București, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Politehnica Iași sunt celelalte echipe care au acces în ”careul de ași” al întrecerii.
Pentru confruntarea cu F.C.S.B., antrenorul principal al FCH, Vasile Miriuță, nu se va baza pe David Caiado, Daniel Tătar și Biel Company, nerefăcuți după accidentări mai vechi, dar nici pe Raul Opruț, suspendat. De asemenea, Ousmane Viera și Yazalde Gomes sunt incerți după ce s-au accidentat ușor în meciul cu Chindia Târgoviște. ,,Voi face niște schimbări în echipă. Unele și din cauza unor probleme medicale, altele și din cauză ca trebuie să odihnesc doi-trei jucători. Ne așteaptă după meciul de Cupa României un meci mai important în deplasare la F.C.Voluntari Cei ce intră pe teren trebuie să dea totul pe teren, să aibă atitudine, determinare. Eu zic că se poate întâmpla orice în Cupa României. Avem și noi șansa noastră, chiar dacă FCSB este favorită. Ei au două garnituri pe care le pot folosi. Vor veni cu cea mai bună echipă, fiindcă este importantă Cupa României.  Vom juca alături de cel de-al XII-lea jucător – publicul. Dacă ne încurajează suporterii cum o fac de fiecare dată, băieții vor reacționa pozitiv. Vor fi momente în care vom suferi și mâine și atunci avem nevoie cu adevărat de suporterii noștri.”, a declarat Vasile Miriuță, antrenor principal A.F.C. Hermannstadt
,,Sunt sigur că le vom face viața foarte grea celor de la FCSB, chiar dacă ei nu au nevoie de nici o prezentare. Suporterii trebuie să ne susțină în toate momentele meciului, fie ele ușoare, fie ele grele. Chiar avem al XII-lea jucător la Sibiu și suntem bucuruși pentru asta.”, a declarat Andrei Sintean, atacant.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se apropie vacanța de primăvară a elevilor. Câte zile libere vor avea copiii

Vacanța de primăvară pentru copiii de grădiniță, elevi și profesori începe sâmbătă, 27 aprilie, și durează 11 zile, până...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect