17.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

LPF scoate la licitație tricourile cu autograf ale căpitanilor echipelor din Liga 1 pentru Crucea Roşie Română

Cele mai citite

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, vineri, că a decis împreună cu grupările din Liga I scoaterea la licitaţie a unui tricou semnat de toți cei 14 căpitani de echipe din primul eşalon, banii urmând să revină Crucii Roşii.
Clubul Gaz Metan sprijină acest proiect prin organizarea unei licitații caritabile. În cadrul acesteia, clubul medieșean oferă un tricou semnat de mijlocașul Nasser Chamed. Liga a precizat că, în sprijinul unei totale deschideri şi transparenţe, organizatorul licitaţiei va publica până la 4 mai, la ora 21, când licitaţia se va încheia, un anunţ în acest sens, pe pagina de Facebook a clubului.
Câştigatorii licitaţiilor vor fi notificaţi de către persoana desemnată de fiecare club şi vor face apoi dovada achitării sumei către Crucea Roşie Română, iar clubul va trimite tricoul câştigat fanului respectiv.
“Liga Profesionistă de Fotbal a demarat o acţiune de strângere de fonduri pentru a ajuta, în aceste zile atât de dificile, Crucea Roşie Română. Astfel, în acest ultim weekend al competiţiei LPF e-Liga, în care fanii fotbalului românesc duc în continuare dorul meciurilor live, ne-am gândit, ca împreună cu cele 14 cluburi membre, să organizăm câte o licitaţie pentru un tricou cu autograf de la fiecare căpitan al echipei”, se arată pe site-ul LPF.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziția „Epoca de aur: Ieri, (azi) și mâine” de Andrei Pandele ajunge și la Sibiu

După București și Timișoara, expoziția de fotografie a lui Andrei Pandele, organizată de Universitatea Brighton (UK), Asociaţia Culturală Neo...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect