13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Schalke continuă seria negativă în Germania

Cele mai citite

Echipa din Gelsenkirchen nu se regăsește deloc în 2020. Schalke 04 nu a reușit să câștige nici contra penultimei clasate din Bundesliga, Werder Bremen, ba mai mult oaspeții au câștigat toate cele 3 puncte puse în joc.
Schalke 04 continuă seria negativă în Germania, anul 2020 fiind fără victorie pentru alb-albaștrii. ”Minerii” au suferit cea de-a patra înfrângere consecutivă în Bundesliga, 0-1 cu Werder Bremen. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bittencourt, după o recuperare a echipei sale și o contră rapidă. A fost un euro-gol pentru decarul lui Werder care a decis și meciul cu Freiburg de acum 2 etape, scorul fiind tot 1-0 pentru Bremen, exact ca azi. După această victorie, Werder Bremen a făcut 25 de puncte în 28 de etape. Alb-verzii sunt la 2 puncte de Fortuna Dusseldorf, ocupanta locului de baraj și la 3 puncte de Mainz, care este prima echipă pe loc salvabil. Werder are un joc mai puțin disputat ca ambele formații. De partea cealaltă, adversara de azi a lui Bremen, Schalke a rămas cu 37 de puncte și a căzut pe locul 10.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO/ULTIMA ORĂ: La un pas de catastrofă. Explozie puternică la Rafinăria Petromidia

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, vineri dimineața, la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum....
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect