13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Aria All 4 Sport

Cele mai citite

Cea mai mare sala de sport din Transilvania, Aria All 4 Sport, sa redeschide luni, 15 iunie 2020.
All 4 Sport, zona sportiva din cadrul Aria Sibiu, pune la dispozitie  o zona larga si aerisita pentru antrenamente individuale. Este spatiul ideal in cadrul caruia poti executa antrenamentele individuale dorite.
Cu o suprafata de 1.120 mp si o capacitate, conform noilor reglementari de 110 persoane,  dotata cu aparatura de ultima generatie marca TechnoGym, liderul numarul 1 in productia de echipamente de fitness, noua sala de fitness te va provoca sa iti lucrezi intregul corp la capacitate maxima pentru a obtine rezultatele dorite.
In sala de fitness ALL-4-SPORT, sunt pregatite tuturor iubitorilor de sport 35 de aparate pentru dezvoltarea fortei, 62 de aparate cardio, 4 aparate pentru flexibilitate, 4 omnia functional training si 6 banci pentru piept.
“Prioritatea noastra numarul unu a fost si va fi mereu siguranta si fericirea oaspetilor nostri. Acesta este motivul pentru care imi doresc sa-i asigur pe toti practicantii de sport, vechi sau viitori abonati ca la Aria, sportul se face in deplina siguranta iar masurile impuse de Guvern  privind siguranta si sanatatea lor sunt respectate cu strictete. Au fost montate statii de dezinfectare, au fost repozitionate toate aparatele pentru a asigura distantarea sociala, a fost implementat un sistem nou de rezervari on line (www.aria.com.ro), s-au modernizat si largit capacitatea vestiarelor si s-au extins intervalele orare dedicate activitatilor de curatenie si dezinfectie”, precizeaza Claudiu Niculciuc, Director general Aqua, Sport, Fun.
Conceptul Aria oferă comunităţii valorile unui stil de viaţă sănătos. Credem că sănătatea și fericirea merg mână în mână – alegerile ne fac fericiți, iar viețile se bazează pe ceea ce decidem. Indiferent dacă vă alăturați unei clase de grup fitness, vă antrenați ca un profesionist alături de un personal trainer sau vă bucurati de relaxare în piscină, ofertele noastre de petrecere a timpului liber  sunt de neegalat.
Toate noutatile legate de activitatile mall-ului de servicii Aria pot fi accesate instant pe noul site www.aria.com.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect