8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Un jucător de la FCH și unul de la Gaz Metan au fost incluși în formația etapei

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit echipa rundei cu numărul III din competiție, play-off și play-out. În această formație se află câte un jucător de la reprezentantele județului Sibiu în Liga I, FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș.
FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș au fiecare câte un reprezentant în formația etapei a treia din Liga I, play-off și play-out. Este vorba despre Yazalde Gomes (FC Hermannstadt) și Boubacar Fofana (Gaz Metan Mediaș). Atacantul de 31 de ani al sibienilor a fost introdus de către Vasile Miriuță în repriza secundă a meciului cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și a marcat imediat golul egalizator cu un șut splendid din afara careului. Reușită ce a adus un punct echipei sale. De partea cealaltă, mijlocașul lui Gaz Metan a depus un efort foarte mare pe toată durata partidei cu Astra Giurgiu, blocând foarte bine atacurile oponenților, chiar și în momentul când ”lupii negri” au rămas în zece oameni pe teren.
În afara celor doi fotbaliști, portarul Giedrius Arlauskis (CFR Cluj), fundașii Andraz Struna (FC Voluntari), Bogdan Planic (FCSB) și Virgil Ghiță (Viitorul Constanța), mijlocașii Ciprian Deac (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța) și Istvan Fulop (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) plus atacanții Alexandru Mățan (FC Voluntari) și Gabriel Iancu (Viitorul Constanța) au fost cei remarcați de LPF. Mihai Teja de la Voluntari a fost declarat antrenorul etapei.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect