23.1 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

FC Hermannstadt și Sepsi au terminat din nou la egalitate

Cele mai citite

Fotbaliștii lui Ruben Albes au ratat de puțin cea de-a patra victorie la rând în Liga I. Cu puține momente în urmă, FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 2-2. În prelungiri, sibienii au avut o ocazie uriașă de a face 3-2, însă Ștefan a intervenit extraordinar.
FC Hermannstadt și Sepsi au terminat din nou la egalitate în 2020. Cele două formații au ajuns la a treia remiză din acest an, iar toate partidele au fost spectaculoase. După 2-2 pe stadionul Municipal la primul meci al anului, și 1-1 la Sfântu Gheorghe, în ”turul” play-out-ului, FCH și Sepsi au repetat scorul de pe Municipal și a doua oară, 2-2. Alb-roșii au condus 1-0 și 2-1 însă oaspeții au revenit de fiecare dată prin Fulop.
 
Prima repriză a fost bună ca nivel de joc. Începutul a fost excelent pentru gazde, care au deschis scorul în minutul 5 prin Yazalde. Sibienii au avut o șansă bună de a face 2-0, însă David Caiado a ratat ținta de la marginea careului, după o acțiune frumoasă de contraatac. Prima parte a reprizei a fost dominată de FCH, oaspeții neavând ocazii. În a doua parte totul s-a schimbat, Sepsi a venit în atac și până la intrarea la cabine a presat continuu. Fotbaliștii lui Leo Grozavu au reușit să egaleze în minutul 34, după o eroare gravă a lui Cristiano Figueiredo, iar Fulop nu l-a iertat pe acesta. Replica lui Hermannstadt a venit la faza următoare, JO Santos fiind aproape de a face 2-1, după ce a strecurat mingea printre picioarele a doi adversari și a șutat frumos de la 25 de metri, balonul lui atingând transversala. Sepsi a fost aproape să intre la cabine în avantaj, însă Goran Karanovic a șutat pe lângă, singur cu portarul Sibiului. Astfel, 1-1 a fost scorul reprizei.
În partea a doua, meciul s-a jucat pe ploaie, după ce în prima repriză terenul a fost uscat. Totuși asta nu a oprit spectacolul din teren, iar ocaziile au început să apară. Achahbar a avut oportunitatea să ducă Sepsi în avantaj la o oră de la startul disputei, însă olandezul a ratat din 11 metri. Ratarea a fost pedepsită 13 minute mai târziu de Gabriel Debeljuh. Croatul și-a trecut al unsprezecelea gol în campionat după o pasă a lui Yazalde și totul părea că merge spre a patra victorie consecutivă în Liga I pentru FCH.
Lorand Fulop nu a fost de acord, iar mijlocașul lui Sepsi OSK a reușit dubla zece minute mai târziu, el plasând mingea lângă bară pentru 2-2. Scor care a fost și rezultatul final, deși în prelungiri sibienii au avut șansa de a câștiga, însă reluarea lui Debeljuh a fost respinsă de pe linia porții de Florin Ștefan. S-a terminat 2-2 și cele două formații au șanse bune să rămână în prima ligă și sezonul viitor.
După acest rezultat, FC Voluntari, Sepsi și FC Hermannstadt se află la egalitate, cu 28 de puncte, pe locurile 3, 4 și 5 în play-out. Ele au șase puncte avans față de Politehnica Iași, formație care se află pe loc de baraj.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Poliția Rutieră Sibiu: Atenție cum circulați în aceste zile pe șosele

Având în vedere prognoza meteo, care anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi și vijelii în cursul acestor zile, polițiștii sibieni...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect