7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Bayern s-a calificat în finala Champions League

Cele mai citite

Bayern Munchen s-a calificat în finala Uefa Champions League. Jucătorii antrenați de către Hansi Flick au făcut o nouă partidă bună în competiție și au învins pe Olympique Lyon, scor 3-0. Golurile disputei au fost marcate de Serge Gnabry, dublă, și de Robert Lewandowski.
Bayern Munchen este a doua finalistă a Uefa Champions League 2020. Bavarezii au câștigat semifinala cu Olympique Lyon, scor 3-0. A fost un meci superb între francezi și germani, fiind multe ocazii de-a lungul celor 90 de minute, un ritm incredibil de joc, multă risipă de energie din partea tuturor fotbaliștilor prezenți în teren, ratări uriașe și goluri superbe. Lyon a început mai bine disputa, Dempay, puțin pe lângă și Ekambi, șut în bară au avut două șanse uriașe pentru OL. Ratările mari au fost pedepsite de Gnabry, în minutul 18, cu un gol splendid, șut în vinclu cu piciorul stâng. Tot Gnabry a mărit diferența un sfert de oră mai târziu, după ce Lopez a respins mingea lui Lewandowski, Gnabry nu l-a iertat pe goalkeeper-ul francez. S-a intrat la pauză cu 2-0 pentru Bayern. În repriza secundă, Lyon a mai avut încă o șansă uriașă de a reveni în meci, însă Ekambi nu l-a putut învinge pe Neuer. La poarta cealaltă, nemții au mai înscris de două ori, prima oară prin Coutinho, gol anulat, iar apoi prin Lewandowski (min.88), vîrful polonez stabilind scorul partidei, 3-0 pentru Bayern.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Pompierii sibieni, prezenți pe Bulevardul Victoriei

Pompierii sibieni desfășoară un exercițiu, joi dimineața, pe Bulevardul Victoriei din municipiu, la rectoratul ULBS."Vă informăm că în acest...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect