15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Alex Teodorescu a cucerit al 3-lea titlu național al carierei

Cele mai citite

Prima competiție la care Alexandru Teodorescu a luat parte în această vară a fost un succes pentru sportivul antrenat de Mioara Magheru. Atletul sibian a fost cel mai bun din țară la categoria sa și  cucerit un nou titlu național.
Alexandru Teodorescu a câștigat al 3-lea titlu național al carierei. Atletul de la Clubul Sportiv Școlar Șoimii Sibiu a fost superior tuturor concurenților ce au participat la proba de 400 metri garduri. Evenimentul s-a desfășurat pe pe stadionul Iolanda Balas Soter din București. Au fost prezenți 314 sportivi de la 87 de cluburi. Alex a încheiat proba cu timpul 56.39, Gabriel Popescu, de la CSM București și Gabriel Neacșu, de la CSM Brăila fiind ceilalți medaliați ai probei. ”Pentru mine este l treilea titlu național. Sper că nu va fi ultimul. Consider că am fost într-o formă destul de bună având în vedere faptul că am luat-o aproape de la zero cu antrenamentele. Situația a fost una complicată cu pandemia de Coronavirus, deoarece am întrerupt activitatea pentru 2 luni de zile, cât a durat carantina, fiind nevoit să mă antrenez în casă. La Campionatul Național am concurat foarte bine având în vedere condițiile actuale, însă sunt convins că este loc de mai bine. Titlul național a fost unul din obiectivele mele în acest an. Celelalte nu s-au putut concretiza din cauza pandemiei de Coronavirus, Campionatul European U18 și Campionatul Balcanic U18 au fost anulate. Vreau cu această ocazie să-i mulțumesc profesoarei mele pentru tot ce a făcut pentru mine și pentru faptul că a fost alături de mine zi de zi, timp de 10 ani”, a declarat Alexandru Teodorescu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect