13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

CSU Sibiu a suferit primul eșec din acest sezon competițional

Cele mai citite

Meciul II din grupa C a preliminariilor Cupei României la baschet masculin nu a fost unul reușit pentru BC CSU Sibiu. Galben-albaștrii au avut o evoluție slabă și au pierdut în fața celor de la CSO Voluntari, scor 83-91. Meciul a fost început bine de ”vulturi”, Cooper și colegii săi au câștigat primul sfert, 26-24. De acolo, partida a aparținut în totalitate ilfovenilor, care s-au apărat mult mai bine, iar Vlad Moldoveanu, Malcolm Lee și Anthony Hickey nu au putut fi opriți de jucătorii noștri, ba mai mult s-au remarcat și din punct de vedere defensiv. Astfel, Voluntariul a dominat total sfertul II și de la avantajul de 2 puncte pentru CSU a recuperat rapid și a ajuns la pauză să conducă 46-38. În repriza secundă, sibienii nu au putut nicicum să revină în meci, singura dată când s-au apropiat la 5 puncte de adversari, 80-75, Lee și Hickey au fost fenomenali și oaspeții s-au distanțat din nou și nu au întâmpinat probleme în a câștiga 91-83.
Roland Torok, Christopher Cooper și Lucas Tohătan au fost baschetbaliștii ce s-au remarcat de la CSU. Din cele 83 de puncte, cei 3 au marcat 58, Torok și Cooper având 21, iar Tohătan a avut 16 și a fost excelent în ceea ce privește assist-urile. Mai mult, Torok a jucat toate cele 40 de minute. Marquis Addison (11), Isaiah Philmore (10) și Christian Lutete (4) au fost ceilalți jucători care au marcat pentru CSU.
De partea cealaltă, trioul Moldoveanu-Lee-Hickey a totalizat 57 de puncte, iar diferența în favoarea oaspeților ca ofensiv a fost și datorită faptului că restul colegilor lor au ajutat mai mult, ei reușind 34 de puncte.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect