5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Scor de curtea școlii: FC Voluntari – Gaz Metan 0-6

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Gaz Metan a trecut de FC Voluntari în Cupa României după o partidă în care medieșeni au zburdat efectiv pe teren și au marcat de șase ori.

Gaz Metan a avut prima ocazie în minutul 15, atunci când Ovidiu Horșia l-a găsit foarte bine în careul de 16 metri pe Ze Manuel, acesta a șutat dar portarul Mihai Cotolan a reușit să blocheze șutul. Alb-negrii au deschis scorul în minutul 36, atunci când Mihai Velisar a centrat de pe partea stângă, mingea a fost deviată până la Mihai Butean în marginea careului de 16 metri iar acesta a șutat din prima și a marcat.
În minutul 49, șutul lui Fernando Mihai din marginea careului de 16 metri a trecut pe lângă poarta lui Alexandru Buzbuchi. În minutul 49, Gaz Metan și-a dublat avantajul pe tabela de marcaj. Ricardo Valente a fost deschis foarte bine în partea stângă, a centrat careul de 16 metri de unde Ze Manuel a trimis mingea în poartă. În minutul 52, Gaz Metan a primit lovitură de pedeapsă după ce o minge centrată de Nasser Chamed l-a lovit în mână pe Oktay Ozkara. A executat și transformat Ronaldo Deaconu care a ajuns la al cincelea gol marcat în ultimele cinci partide oficiale.
În minutul 58, lovitura de cap a lui Ricardo Valente a trecut peste poartă, după un corner bătut de pe partea dreaptă a terenului de Nasser Chamed. În minutul 72, Idrisa Sambu a reușit o acțiune frumoasă în partea stângă, a centrat foarte bine în careul de 16 metri, de unde Ovidiu Horșia a marcat pentru 4-0. În minutul 79, gaziștii au plecat pe contraatac din propria jumătate, iar Ronaldo Deaconu a reușit dubla și a dus scorul la 5-0. În minutul 89, Ronaldo Deaconu l-a găsit foarte bine în adâncime pe Luis Nițu, acesta i-a pasat lui Idrisa Sambu care a marcat cu un șut la colțul lung.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Banca Națională a României și-a deschis porțile

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României a organizat cea de-a patra...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect