8 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Februarie aduce Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

În 6 februarie, de la ora 10, va debuta cea de-a zecea ediție a „Cupei de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu – Liqui Moly”, competiție organizată de Consulatul Austriei și care va avea loc pe Pârtia B, a domeniului Arena Platoș din Păltiniș.

 
Conform organizatorilor, scopul acestei competiții este de a promova practicarea schiului – sport național austriac – în județele din circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita și Covasna.
“Cupa de Ski este o competiție pentru amatori, însă sunt asteptați să se înscrie și să participe toți iubitorii acestui sport de iarnă. Înscrierea în competiţie este liberă fără taxe de participare”, arată organizatorii.
Înscrierea în concurs se face în urma trimiterii formularului de înscriere completat pe adresa inscrieri@cupadeski.ro.
Cererea de înscriere va fi înregistrata și procesată, iar după validare participantul va primi un e-mail prin care va fi informat că a fost înscris în concurs.
Detalii despre acest concurs sunt disponibile pe http://www.cupadeski.ro.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect