12.9 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

FC Hermannstadt a terminat la egalitate cu Viitorul

Cele mai citite

Fotbaliștii sibieni au oprit seria de trei eșecuri consecutive în Liga I. Astăzi, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș, FC Hermannstadt a remizat cu Viitorul Constanța. Partida din orașul de pe Târnava Mare s-a încheiat fără goluri.
FC Hermannstadt a obținut din nou punct în Liga I după trei runde în care nu câștigase nimic la finalul partidelor. Alb-roșii au încheiat la egalitate cu Viitorul, scor 0-0. Cristiano Figueiredo, Claudiu Belu Iordache, Adrian Scarlatache, Ousmane Vieira, Raul Opruț, Bilal Sebaihi (Petrișor Petrescu min.56), Bright Addae (Ante Aralica min.73), Alexandru Oroian (Stanley Elbers min.32), Drazen Bagaric (Aias Aosman min.73) și David Mayoral au fost jucătorii ce au evoluat în acest meci pentru echipa noastră. De partea cealaltă, Mircea Rednic a trimis următorii fotbaliști în teren: Cojocaru, Mladen, Benzar, Boboc, Dobroslavevici, Matei, Artean, Jo Santos, Ciobanu, Tsoumou și Ganea. Gaztanaga, Pitu și Grădinaru au intrat pe parcursul disputei de la Mediaș.
Prima repriză a disputei a avut mare legătură cu numărul 2: două ocazii pentru Viitorul, cap puțin pe lângă a lui George Ganea și lovitură liberă bătută de Jo Santos pe care Figueiredo a reținut-o fără probleme, iar de partea cealaltă, Drazen Bagaric a cerut de două ori lovitură de la unsprezece metri la două faze în care fundașul advers a avut mâna pusă pe el, însă arbitrul partidei nu a acordat nimic la niciuna.
În partea secundă, echipa noastră a fost cu ocaziile, pe când oaspeții nu au mai putut crea pericol la poarta apărată de Cristiano. Belu Iordache a centrat, portarul Cojocaru a ieșit neinspirat și a greșit, dar și-a răscumpărat greșeala la șutul lui Mayoral. Pe finalul meciului, Aosman a ajuns în poziție bună însă a tras pe lângă și partida s-a terminat fără gol.
După acest rezultat, FC Hermannstadt rămâne penultima în clasament. Sibienii au acumulat 23 de puncte în 27 de etape. De partea cealaltă, Viitorul Constanța este pe unsprezece, cu 31 de puncte. Șansele la play-off pentru formația lui Rednic sunt minime.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

De excepție: 8 medalii de aur și argint pentru 2 sportivi de la Ippon Mediaș la Open-ul Norvegiei

Doi karatiști din cadrul Clubului Ippon Mediaș au obținut rezultatele remarcabile la Open-ul Norvegiei.Sportivii Andrei și Mihai Toma de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect