1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Universitatea Cluj – CSU Sibiu, al treilea ”Derby al Ardealului” din acest sezon

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Baschetbaliștii sibieni vor revanșa în fața ”Șepcilor Roșii” după cele două eșecuri avute contra marilor rivali, în turul campionatului și în sferturile Cupei României. Galben-albaștrii vor avea posibilitatea aceasta în 25 aprilie, meciul urmând a se disputa pe terenul adversarilor.

CSU Sibiu și Universitatea Cluj se întâlnesc pentru a treia oară în acest sezon. După înfrângerea dureroasă din sferturile Cupei României, în care ”vulturii” au condus tot meciul, dar au pierdut în prelungiri, Kevin Hardy și compania sunt pregătiți să aducă al doilea eșec stagional pentru rivali. Clujenii sunt lideri în Liga Națională de Baschet Masculin și până în runda trecută nu pierduse niciun meci din cele 21 disputate, însă în Sala Polivalentă din Craiova, echipa din localitate, SCM a reușit să oprească seria fenomenală a lui ”U”. CSU Sibiu este a treia în clasament, sibienii având 17 victorii și 4 înfrângeri și trebuie să învingă în Sala Polivalentă din Cluj pentru a continua lupta pentru locul 2 pe care o au cu echipa CSO Voluntari (18-6).CSU Sibiu – Universitatea Cluj va începe la ora 21,00. Partida va putea fi urmărită de fanii baschetului românesc în direct pe Digi Sport.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect