2.7 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Simona Halep: ”De la zi la zi am jucat mai bine”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Simona Halep a vorbit la finalul meciului câștigat în fața Ekaterinei Alexandrova, 6-1, 6-4, despre evoluția sa pe parcursul disputei. Constănțeanca a spus faptul că deși, suprafața de la Stuttgart nu este printre favoritele ei, chiar dacă este zgură, fiindcă alunecă totuși este un avantaj că se joacă pe ea. ”Știam ce trebuie să joc contra ei, m-a învins acum câteva săptămâni. Am fost solidă pe serivicu, este o jucătoare care dă foarte drept, foarte apăsat. Este foarte greu să dai mingea cât se poate de lung. În setul doi și-a ridicat puțin nivelul, eu cred că am făcut un pas în spate și am așteptat mai mult.Nu am simțit durere nici azi, dar în continuare nu voi servi la putere maximă și cred că am jucat foarte bine după o perioadă foarte lungă.Învăț lecția când pierd un meci și încep să joc mai bine. Am avut încredere că pe zgură este șansa mea. Îmi place suprafața și mă simt mai bine pe zgură. De la zi la zi am jucat mai bine, din punctul meu de vedere. Sper a treia oară să fie cu noroc și să mă calific în finală, terenul poate nu e preferatul meu, pentru că alunecă, dar e zgură, e un plus pentru mine. Dacă mâine voi lupta, am șansa mea să câștig”, a declarat Simona Halep.

Pentru sportiva noastră urmează meciul din semifinale, ea fiind la 2 victorii de titlul la Stuttgart și la una de a juca finala în competiția din Germania. În ambele situații, ar fi o premieră pentru Simona Halep.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Pregătiți pentru cea mai mare expoziție industrială din lume – Hannover Messe

La invitația companiei Harting am fost prezenți la Hannovra, la conferința de presă de acum câteva săptămâni, creată special...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect