Connect with us

Judeţ

Gaz Metan a pierdut la limită cu CFR Cluj

Avatar

Publicat

pe

Gaz Metan a pierdut la limită, 1-2, duminică seara, partida disputată la Cluj Napoca cu echipa campioană CFR. Medieşenii au început foarte bine meciul şi au deschis scorul, însă clujenii au revenit pe tabelă în repriza secundă.

Gaz Metan a reușit să deschidă scorul în Gruia în minutul 11. Ronaldo Deaconu a centrat foarte bine în careul advers, iar Yuri Matias a reușit să trimită mingea în poartă cu piciorul din cădere. În minutul 35, Claudiu Petrila a șutat din voleu peste poarta lui Octavian Vâlceanu. Același Petrila a șutat apoi și în ultimul minut al primei reprize însă nu a găsit cadrul porții Gazului.

În primul minut al reprizei secunde, Gabriel de Moura a sărit pe sub o minge centrată în propriu careul, aceasta a ajuns la Claudiu Petrila care a reușit să egaleze. CFR a trecut în avantaj în minutul 59. Același Petrila a centrat de pe partea stângă, iar Ciprian Deac a finalizat simplu din câțiva metri.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 8 puncte după primele 11 etape de campionat. Medieşenii vor întâlni etapa viitoare, pe tern propriu, Dinamo Bucureşti.

PUBLICITATE

Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ