Connect with us

Sport

6 medalii la sărituri în apă

Georgian Fulea

Publicat

pe

Sportivii de la CSȘ Sibiu au avut o prestație bună la Campionatele Naționale de Sărituri în Apă. Doi dintre ei au urcat pe podiumul de premiere, iar unul a fost aproape de a face la fel. Competiția s-a desfășurat în Bazinul de înot de la Bacău și a adus la start pe cei mai buni sportivi din țară ai categoriei Juniori I și II, Tineret și Seniori.

Primul concurs important după pandemie

A fost primul concurs important după pandemie pentru săritorii noștri, ei având oportunitatea să sară pentru ei și să își demonstreze lor că pot fi la un nivel foarte bun.

Jonathan Morhan a cucerit 5 medalii în concurs. Săritorul legitimat la Clubul Sportiv Școlar Sibiu a câștigat proba de trambulină 1 metru individual Juniori 2, a obținut argint la Trambulină 3 metri Individual Juniori 2 și Trambulină 3 Metri Sincron Juniori, plus două medalii de bronz la Platformă Sincron Juniori și la Trambulină 3 metri Sincron Seniori. Ultimele trei rezultate au fost alături de Robert Butnariu de la CSA Steaua București.

Dragoș Drenghel s-a remarcat în probele de Trambulină 1 metru individual, el terminând pe locul secund, și la Trambulină 3 metri individual, el încheiând pe locul al patrulea. Ambele au fost la juniori II.

Sonia Ursu a intrat și ea în întrecere, sibianca având trei rezultate în primele zece: locul 4 la platformă, locul 8 la Trambulină 1 metru junioare II și locul 10 la Trambulină 1 metru senioare.

”M-am bucurat pentru club”                                                                                       

Campionatele Naționale de Sărituri în Apă au fost organizate de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Sportivii din Sibiu sunt antrenați de Anca Șerb. Tehnician ce a reprezentat cu cinste orașul nostru în deceniul trecut, ca sportivă. La formarea medaliaților de la naționale și-au mai adus aportul în trecut antrenorii Ioan Badiu și Andrei Găvozdea. ”Mă așteptam la 2 medalii din partea lui Jonathan. M-am bucurat că a putut să participe și la sincron unde a obținut alte 3 medalii și a fost o surpriză pentru el fiindcă și-a învins multe temeri. M-am bucurat pentru noi și ca club pentru că am venit cu mai multe medalii. Dragoș m-a surprins plăcut fiindcă făcuse o pauză de mai bine de 2 ani și a fost foarte hotărât pe el. Mi s-a părut foarte relaxat în timpul competiției ceea ce i-a adus o medalie la 1 metru. La Sonia nu am avut mari așteptări fiindcă a trecut la o categorie mai mare, dar s-a descurcat foarte bine”, a declarat Anca Șerb.

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *