22.2 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Liga 1: Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu

Cele mai citite

CRISTI DULCA OCTOMBRIE MICGaziştii vor disputa duminica seara, pe teren propriu, partida împotriva formației Astra Giurgiu, în cadrul etapei cu numărul XI a ligii 1 la fotbal. Dacă Gaz Metan Mediaș vine după o înfrângere suferită pe terenul celor de la Petrolul, Astra Giurgiu tot după o înfrângere suferită pe terenul celor de la Viitorul Constanța.

Antrenorul Gazului Metan, Cristi Dulca a declarat: „Noi venim după un joc bun la Ploiești unde, chiar dacă am pierdut, nu am mers să ne apărăm și am avut foarte mult ocazii. Păcat de aceea greșeală care a condus la marcarea unicului gol, pentru că eu cred că puteam scoate cel puțin un egal. În această perioadă de pauză ne-am pregătit foarte bine și suntem pregătiți să facem față unui adversar dificil. Astra a schimbat antrenorul și vor veni aici după puncte, însă eu cred că putem face un meci foarte bun și să scoatem maximum din această întâlnire”.

Înaintea acestei partide, Gaz Metan se află pe locul 9 cu 12 puncte, în timp ce Astra Giurgiu se află pe locul 4 cu 19 puncte.

Partida se va disputa duminică, 19 octombrie 2014, de la ora 18:30, în direct pe Look Plus.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

VIDEO: Un sibian va fi amendat cu cel puțin 30.000 de lei. Ce a făcut bărbatul

Un sibian se va alege cu o amendă uriașă după ce a aruncat deșeuri din construcții la o platformă...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect