Connect with us

Sport

Debut la 5 ani în Campionatul Naţional de Karting! Sibianul Mircea Marco Pătru a concurat în etapa a patra a competiţiei desfăşurate în week-end, la Bucureşti

Georgian Fulea

Publicat

pe

5

Mircea Patru Karting1La numai 5 ani, sibianul Mircea Marco Pătru a debutat în Campionatul Naţional de Karting. El a participat în week-end, la etapa a patra a Campionatului Naţional. Competiţie ce a marcat primul său concurs oficial. Etapa s-a desfăşurat la Bucureşti, pe circuitul AMC Kart. Marco a luat startul la Clasa KID a CNK, clasă la care participă copii între 5 şi 9 ani. Sibianul a pornit de pe locul nouă al grilei de start. A depăşit doi adversari, moment în care, din cauza unui incident provocat de un pilot din faţa lui, a pierdut timp preţios şi, astfel, a terminat runda pe locul al unsprezecelea, din treisprezece piloţi. Mircea Marco Pătru este cel mai nou şi cel mai mic membru al echipei de motorsport, Sibiu Racing Team. El s-a apucat de acest sport de trei săptămâni, timp în care l-a convins pe tatăl său pentru a-l introduce într-o competiţie în care se aflau sportivi mai mari şi mai experimentaţi în karting.

Marco provine dintr-o familie cu pedigree în sporturile auto. Tatăl său, care îi este şi antrenor, este vărul pilotului de raliuri Sebastian Barbu, şi naşul lui Alexandru Ardelean, campionul naţional din 2014 al debutanţilor din CN de Raliuri Dunlop. „Continuăm proiectul nostru ambiţios de a aduna în Sibiu Racing Team tot ceea ce are oraşul nostru mai valoros în motorsport”, spune Alex, unul dintre iniţiatorii şi susţinătorii acestui proiect unic în ţară, Sibiu Racing Team.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *