5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Jonny Walker a câştigat Red Bull Romaniacs pentru al doilea an la rând!

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

SzaboAttilaJonny Walker a câştigat Red Bull Romaniacs (14-18 iulie) pentru al doilea an consecutiv. Riderul britanic a sosit al doilea la finishul de la Guşteriţa, la numai şapte secunde de rivalul său, Graham Jarvis. Rival, care în ciuda celei de-a doua victorie de etapă, nu a reuşit să remonteze ecartul avut faţă de Walker şi a terminat pe locul secund, la 2 minute şi 10 secunde distanţă de învingător. A fost cel mai strâns finiş din istoria competiţiei. După mai bine de 600 de kilometri parcurşi şi aproape 30 de ore pe motocicletă, diferenţa din Walker şi Jarvis a fost una infimă. Jonny Walker are 25 de ani şi reprezintă echipa KTM. Podiumul clasei GOLD a fost completat de piloţii Husqvarna, după Graham Jarvis, Alfredo Gomez a fost pe locul III. Spaniolul nu a avut nici o problemă în a-şi menţine bronzul, fiind de neatins în etapele din munţi. Pe patru a venit Paul Bolton, rider ce a fost extrem de constant în fiecare rundă. El a fost urmat de către Wade Young, tânăr ce nu a putut reedita podiumul surprinzător din 2014. Sud-africanul a avut oscilaţii mari în cursă, etapa finală de sâmbătă fiind una foarte slabă pentru el.


Un nou an cu dominaţie britanică la Romaniacs
A fost încă un an cu dominaţie britanică la cea mai importantă clasă de la Romaniacs, Gold. Astfel, s-a ajuns ca ultimele cinci ediţii să fie câştigate de piloţi din Marea Britanie (Jarvis III, Walker II). Mai mult, în 2015, aceştia au ocupat locul I, II şi IV, în topul întrecerii. Aşadar, la finalul concursului, clasamentul general al primilor 10 rideri la clasa Gold este următorul :
1. Jonny Walker – 23 ore, 49 minute şi 42 secunde
2. Graham Jarvis – 23 ore, 51 minute şi 52 secunde
3. Alfredo Gomez – 24 ore, 48 minute şi 2 secunde
4. Paul Bolton – 25 ore şi 10 secunde
5. Wade Young – 25 ore, 10 minute şi 40 secunde
6. Andreas Lettenbichler – 25 ore, 44 minute şi 50 secunde
7. Philipp Scholz – 26 ore, 24 minute şi 37 secunde
8. Blake Gutzeit – 26 ore, 27 minute şi 9 secunde
9. Lars Enockl – 26 ore, 39 minute şi 38 secunde
10. Brett Swanepoel – 26 ore, 44 minute şi 1 secundă

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect