Connect with us

Sport

Transylvanian Grand Prix, una dintre cele mai mari competiții de dans din România, se organizează anul acesta, la Sibiu

Raluca Buduşan

Publicat

pe

IMG 9480
Bannet continental 29 aprilie

În perioada 25 – 27 septembrie 2015, Sibiul va găzdui cea de-a V-a ediția a Transylvanian Grand Prix, una dintre cele mai importante competiții din lumea dansului sportiv, atât la nivel național cât și la nivel mondial. Evenimentul va avea loc în incinta Sălii Transilvania din Sibiu, iar toți cei prezenți vor putea cunoaște impresionanta lume a dansului competitiv, prin zeci de oficiali ai dansului sportiv internațional, arbitrii și antrenori, sute de perechi de dansatori sportivi, marea majoritate de renume mondial.
În cadrul celor trei zile de competiție, Transylvanian Grand Prix, vor fi organizate zeci de concursuri internaționale, ce se vor desfășura pe diferite categorii valorice și de vârstă. Astfel, publicul sibian se va putea bucura de prezența dansatorilor profesioniști, a celor mai buni antrenori, nume mari din lumea dansului sportiv și de feeria acestui sport, transformat de multe ori în artă.
Evenimentul este organizat de A.S. Fan Dance Club, membru fondator al Federației Române de Dans Sportiv și al Federației Profesioniștilor de Dans din România.
Prima ediție Transylvanian Grand Prix a fost organizată în anul 2010 la Brașov și, pe parcursul edițiilor ce au urmat, iubitorii dansului sportiv au urmărit evoluția de necontestat a acestei competiții, ajungându-se ca în 2014, pe lângă cele două competiții din circuitul mondial (WORLD OPEN standard, WORLD OPEN Latin) să se organizeze și Campionatul Monsial de Profesioniști 10 Dansuri și Campionatul European de Tineret Standard.
Anul acesta, frumoasa poveste a dansului sportiv este continuată la Sibiu, cu cea de-a V-a ediție a Transylvanian Grand Prix, de data aceasta organizată de Fantasy Dance împreună cu echipa Dance Academy.

DSC 0259
DSC 0160
DSC 0068
DSC 0041
DSC 0038
DSC 0037
IMG 9480

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *